DOLAR 32,9949 % -0.11
EURO 35,8195 % -0.26
STERLIN 42,5549 % -0.22
FRANG 37,3499 % -0.36
ALTIN 2.529,05 % 0,85
BITCOIN 67.755,99 2.067
reklam

YENİDEN REFAH PARTİSİN’DEN DERİNCE EKSPRES GAZETESİNE ZİYARET

Yayınlanma Tarihi : Google News
YENİDEN REFAH PARTİSİN’DEN DERİNCE EKSPRES  GAZETESİNE ZİYARET
reklam

Yeniden refah partisi ilçe başkanı Yakup GÜZELTEPE, teşkilat başkanı engin ÖZKAYA, İlçe sekreteri mesut BAYRAK derince ekspres gazetesini ziyarette bulundular.

İlçe başkanı Yakup GÜZELTEPE,

Derince nin daima hizmet beklediği ni , her hafta esnaf ziyaretleri, köy ziyaretleri ,stant çalışmaları yaptıklarını dile getirdi. Köylerdeki vatandaşlarımız la sohbet gerçekleştirdiklerini ve köyler deki sorunları yerinde görmüş olduklarını aktardı. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımıza Partimizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Gittiğimiz yerlerde bizi her zaman güler yüzle ve samimi bir şekilde karşılıyorlar bu ülkenin ve derince nin bize ihtiyacı olduğunu söylüyorlar. Yakup GÜZELTEPE  devamında Derince nin eksikleri nin yapılması gereken şeylerin yapılması için daima hazır olduklarını dile getirdiler.

Yakup GÜZELTEPE  ve teşkilatı milli görüşün hakim olacağı bir dünya için çalıştıklarını canla başla her fırsatta dile getirdiklerini bu ülkenin Milli görüş ruhu ile ayağa kalkacağı nı ve daima bu ülkenin huzura kavuşacağını refah seviyesinin en üst düzeye çıkacağını paylaşımda adalet’ in geleceğini  dile getirdi.

Derince ekspres gazetesine  milli ekonomi kitabımızı hediye ettiler.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.