DOLAR 32,9949 % -0.11
EURO 35,8195 % -0.26
STERLIN 42,5549 % -0.22
FRANG 37,3499 % -0.36
ALTIN 2.529,05 % 0,85
BITCOIN 67.878,01 3.311
reklam

Genç kızdan 4 gündür haber alınamıyor! Kamera kayıtları incelemede

Yayınlanma Tarihi : Google News
Genç kızdan 4 gündür haber alınamıyor! Kamera kayıtları incelemede
reklam

Kocaeli Derince İlçesi Öğretmenler Mahallesi’nde ikamet eden Ezgi Vural, Perşembe günü, ailesine İstanbul’a gideceğini söyledikten sonra kayıplara karıştı. Aile bireyleri ve yakınları kendisine bir daha ulaşıp haber dahi alamadı. Kızlarının kaybolması üzerine endişelenen Vural ailesi, güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulundu.

KAMERALAR İNCELENİYOR

Genç kızdan 4 günden bu yana haber alamayan ailesi, oldukça endişeli olduklarını ifade ederek, kendisini gören veya yerini bilenlerin durumu bir an önce kendilerine veya emniyet güçlerine haber vermelerini istedi. Öte yandan emniyet güçlerinin olayla ilgili mobese ve araç içi kameraları incelediği, genç Ezgi’nin bulunması için araştırmalarını sürdürdüğü bilgisine ulaşıldı.


Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Kocaeli Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Kocaeli Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.