DOLAR 32,9949 % -0.11
EURO 35,8195 % -0.26
STERLIN 42,5549 % -0.22
FRANG 37,3499 % -0.36
ALTIN 2.529,05 % 0,85
BITCOIN 67.993,99 1.26
reklam

Yeniden Refah Partisi Derince den Deva Partisine Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yeniden Refah Partisi Derince den Deva Partisine Ziyaret
reklam

Yeniden Refah Partisi Derince ilçe başkanı Yakup Güzeltepe ve yönetimi yeni açılan Deva Partisi İlçe Başkanlığına Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GÜZELTEPE,


Bizler yeniden Refah Partisi olarak siyasete Zerafet ve nezaket getireceğiz, Bizler ahlak ve maneviyat öncelikliyiz, kuruluş amaçları halka hizmet olan diğer rakip partilerle hayırda yarışacağız ve hizmet yapsın da kim yaparsa yapsın anlayışıyla hareket ederek vatana millete hizmette en önde yarışacağız ve bizler siyaseti Allah rızası için yapıyoruz. Hizmetimizin karşılığını cenabı haktan bekleyerek çalışıyoruz.
İlçe başkanlığınız hayırlı olsun ve hayırlı çalışmalar diliyorum. Açılışı Davetiyeniz tarafımıza geç ulaşmasından başka programlarımız vesilesi ile katılamadık. Davete icabın kültürümüzün olmazsa olmazlarından olduğunun bilinciyle bugün telafisini yaptık dedi.

Deva partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep SUDAN,

Derdimiz vatan millet bayrak başka derdimiz yok.
Çok fikirlilik çok renklilik iyidir. Demokrasinin göstergesi olarak görüyorum. Daha iyi olucağını düşünüyorum. Vatanın bölünmez bütünlüğünü tek bayrak tek çatı altında toplamayı kabul eden din, ırk, mesep ayrımı yapmayan her insanla yürürüz. Türkiye’de önce Ahlak eğitimi verilmesi gerekiyor.
Bu nazik ziyaretiniz için bizlerde teşekkür ederiz dedi.

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.